EsportsLojra

No Man’s Sky Switch Edition nis këtë vjeshtë – Review

Krijuesi i No Man’s Sky Hello Games është bashkuar me Bandai Namco për të sjellë titullin e tij të suksesit të mbijetesës në Nintendo Switch. Ne e dinim nga një Nintendo Direct që u transmetua në fillim të këtij viti se loja po vinte në tastierën portative përpara njoftimit të sotëm. Sidoqoftë, përmendja e fundit e projektit erdhi me një dritare të lëshimit veror, e cila tani është shtyrë prapa. Por kornizat kohore të paqarta janë një gjë e së kaluarës, No Man’s Sky po vjen zyrtarisht në Switch më 7 tetor.

Tifozët në të gjithë botën mund të marrin një kopje fizike ose dixhitale të lojës në tetor. Përveç lëshimit të konsolës së Nintendo, pronarët e PlayStation 5 do të mund të blejnë një botim fizik të rinovuar në të njëjtën datë. Remaster-i do të vijë me të gjithë përmbajtjen e lëshuar më parë të përfshirë, gjë që kur të krahasohet do të thotë që pronarët e gjeneratës së re të PlayStation do të kenë akses në 20 përditësime të ndryshme në total.

Duke parë historinë e gjatë të titujve dhe kërcimin e tij të ri në Switch, themeluesi i Hello Games, Sean Murray vëzhgoi sa vijon.

 

No Man’s Sky në këtë pajisje të vogël portative ndihet plotësisht natyrale dhe gjithashtu krejtësisht e pamundur në të njëjtën kohë. Kjo ka qenë një goditje e vërtetë për ekipin tonë të vogël. No Man’s Sky është ndërtuar rreth gjenerimit procedural, që do të thotë se konsola gjeneron gjithçka që shihni. Kjo e bën shumë më të vështirë sjelljen e lojës sonë në diçka si Switch, por unë mendoj se ky ekip nuk duket kurrë më i lumtur sesa kur përpiqet të bëjë gjëra pothuajse të pamundura.
Versioni fizik i PlayStation 5 do të përfshijë një disk të rinovuar që përmban të gjitha 20 përditësimet dhe është një vend i mrekullueshëm për njerëzit që të hidhen në lojë. Kjo është hera e parë që nga lansimi i Beyond në 2019 që mund të blini një kopje të No Man’s Sky në dyqane. Kutia e atij versioni mburrej “Përmban të gjitha 7 përditësimet kryesore”. Fakti që ne jemi gati për të arritur përditësimin tonë të 20-të falas është një kujtesë se sa të zënë kemi qenë në 3 vitet e fundit!

 

No Man’s Sky Switch dhe edicionet e rindërtuara të PS5 janë vendosur të dalin më 7 tetor, por gjithashtu mund të blini një kopje të lojës në të gjitha platformat kryesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button