Teknologji

10 MËNYRAT KRYESORE PËR TË FITUAR PARA NË INTERNET

Si të fitoni para në internet.

Kur lexoj për fitimin e parave në shumicën e sajteve, gjithmonë duket se është pak e çuditshme ose një lloj sistemi i hakerimit të lidhjeve që është shumë mirë të jetë i vërtetë.

Megjithatë, ka disa individë të shkëlqyer që e bëjnë atë siç duhet. Në videon më poshtë do të përmend se cilët janë disa prej tyre dhe do t’ju jap 10 mënyrat e mia kryesore për të fituar para në internet në një mënyrë autentike, frymëzuese, edukuese dhe argëtuese.

Një mënyrë që ju lë të ngopur jo nga shuma e parave në llogarinë tuaj bankare ( sepse mund të jetë  shum  nëse e bëni siç duhet ) por nga emailet që merrni nga klientët se si ua keni ndryshuar jetën, ose kur takoni një online klienti personalisht me lotët që i rrokullisen duke shprehur sesi ëndrrat e tyre janë arritur për shkak të JU !

Është një ndjenjë e fuqishme, dhe unë dua që ju ta përjetoni atë.

Por duhet të dini se si ta bëni atë në mënyrën e duhur që i shërben vizionit tuaj dhe mbështet të tjerët.

Këtu janë 10 mënyrat kryesore për të fituar para në internet me integritet

1. Mësimdhënia dhe Trajnimi

Kjo është mënyra ime numër një, dhe unë e kam bërë këtë për 5 vitet e fundit. Kjo është diçka që pothuajse çdo Universitet i madh ka bërë (duke i marrë mësimet e tyre në internet) për shkak të suksesit të madh që panë nga Universiteti i Phoenix, i cili vendosi tonin për arsimin në internet. Është më e lehtë tani se kurrë për kompanitë dhe sipërmarrësit të hapin shkolla në internet dhe shoqja ime e mirë Marie Forleo është një shembull kryesor me suksesin e saj të madh,  B-School .

2. Ofrimi i një shërbimi

Ofrimi i një shërbimi mund të jetë mënyra më e lehtë për të filluar është se nuk keni nevojë për ndonjë investim për ta realizuar këtë. Redaktori im i podcast-it, Ian Robinson , po ndihmon krijuesit e podkasteve të modifikojnë shfaqjet e tyre për të rritur vlerën e prodhimit. Ka shumë mënyra të ndryshme për të ofruar një shërbim dhe ka të bëjë vetëm me të kuptuarit se ku qëndron talenti juaj dhe çfarë zgjidhje mund të ofroni për të tjerët.

3. Krijimi dhe shitja e produkteve

Nëse keni një ekspertizë në GJENDJE, atëherë mund ta paketoni atë në një libër, kurs, softuer, program audio, DVD, etj. Mënyra më e mirë për të marrë fjalën dhe për të shitur këto produkte është me webinar .

4. Faqet e anëtarësimit dhe programet e vazhdimësisë

Një tjetër kampion që kam shumë respekt në këtë arenë është Ramit Sethi . Ai ka një program të mahnitshëm vazhdimësie ( Rami’s Brain Trust ) dhe çdo muaj ofron informacion të dobishëm dhe specifik për komunitetin e tij të pasionuar. Komuniteti lulëzon jashtë drejtimit të tij të mençur dhe e paguajë atë çdo muaj që të vazhdojë të ketë akses në komunitet dhe burime. E bukura e këtij modeli është se ju shisni diçka një herë dhe paguheni çdo muaj për të.

5. Marketing Affiliate

Nick Reese ka bërë një punë të jashtëzakonshme për ndërtimin e faqeve të internetit, zhvillimin e përmbajtjeve të jashtëzakonshme të kërkueshme dhe shitjen e produkteve të njerëzve të tjerë në faqet e tij. Ai merr një komision për çdo shitje ose plumb që i dërgon kompanisë. Kështu që atij nuk iu desh kurrë të krijonte produktin e tij në mënyrë që të ndërtonte biznesin e tij (që atëherë ai është degëzuar në fusha të tjera që mund t’i shikoni në faqen e tij të re ). Pat Flynn gjithashtu bën një punë të mrekullueshme në këtë dhe ai në fakt tregon se sa shumë gjeneron në baza mujore nga filialet e tij këtu .

6. Ndërtimi i një siti dhe shitja e reklamave

Derek Halpern  është një BISHË në këtë. Legjenda pas SocialTriggers filloi një faqe thashethemesh të famshëm vite më parë dhe kishte miliona vizitorë çdo muaj që ai përdorte për të shitur reklama në faqe. Një shembull tjetër është Tina Su e ThinkSimpleNow.com e cila bën një punë të mrekullueshme me këtë, ndërsa ndan përmbajtje frymëzuese për zhvillimin personal.

7. Shitja e sponsorizimeve për përmbajtje të markës

John Lee Dumas, gjeneron mbi 50 mijë dollarë sponsorizime mujore të shitjes në podcast-in e tij dhe shkruan se si e bën këtë këtu . Kjo mund të bëhet përmes podcast-it, duke zhvilluar një faqe interneti të vendosur ose edhe një shfaqje video. Krijoni përmbajtje të markës rreth pasionit tuaj dhe gjeni sponsorë që do të tërhiqen nga audienca juaj.

8. Ngjarjet

Krijimi dhe promovimi i ngjarjeve, qoftë online apo offline, mund të jetë gjithashtu shumë fitimprurës.  Michael Stelzner  bën samite në internet dhe ngjarje personalisht me mijëra pjesëmarrës, të gjitha duke filluar nga një blog i thjeshtë disa vite më parë.

9. Organizatorët dhe stërvitjet

Një pjesë e krijimit të ndryshimeve frymëzuese të Rrjetit të Podcast-it të Integritetit është Jonathan Fields . Ai drejton Projektin Good Life dhe ka stërvitje të vazhdueshme dhe tërheq në vende ekzotike gjatë gjithë vitit që shitet për një çmim të lartë bilete. Kjo mund të bëhet ose në internet ose jashtë linje, pasi Jonathan ka zotëruar artin e të dyjave.

10. Të bëhesh kreativ

Jason Sadler (tani i njohur si Jason SurfrApp) është një sipërmarrës krijues. Ai përdori platformën e tij në internet për të fituar para duke veshur këmisha të kompanive me  Iwearyourshirt.com . Tani ai shet mbiemrin e tij për gati 50,000 dollarë në vit, shet faqet e sponsorëve në librin e tij të ri dhe vazhdon të shtyjë zarfin me atë që mund të fitoni duke qenë krijues.

burimet: lewishowes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button