KriptovalutaLojraTeknologji

Lojrat ku mund te fitoni Crypto “FALAS”!

Cilat janë lojërat kripto për të fituar Play?

Këto lojëra unike kanë argumente vendase që mbështesin ekonomitë e lojërave. Ju blini, tregtoni, shisni dhe luani me këto monedha në lojë.

Megjithatë, disa lojëra janë premium që kërkojnë një investim fillestar për të filluar, ndërsa disa mund të luhen falas.

Veçanërisht, shumica e këtyre lojërave janë në zhvillim të hershëm, veçanërisht nëse krahasoni grafikën me titujt tradicionalisht të nivelit të lartë të PlayStation ose Xbox. Pra, ju jeni disa vjet më herët nëse prisni një lojë kripto-loje të bukur.

Por mbani fokusin te ekonomia dhe shpërblimet mund të jenë të mjaftueshme për t’ju mbajtur të lidhur.

Si të verifikoni një lojë P2E?

Kjo është një epokë krejtësisht e re. Pra, ka projekte të këqija që përpiqen të vjedhin, dhe është e domosdoshme të kontrolloni legjitimitetin përpara se të investoni ndonjë gjë.

Gjëja e parë për të kontrolluar është tokenomics. Sa është oferta totale e tokenit, cikli i lëshimit, nxitja për të mbajtur ose aksione, raste të tjera përdorimi, etj.

Një furnizim i pakufizuar i shenjave mund të mos jetë një gjë e mirë për të filluar. Për më tepër, vendosja dhe mbajtja duhet të jenë shpërblyese për t’i mbajtur njerëzit të investojnë.

Megjithatë, nuk ka asnjë recetë fikse për të gjykuar të ardhmen e një loje. Por shmangni investimet e mëdha në fillim dhe mos hyni me një shumë që nuk mund ta përballoni ta humbni.

Për shkak se kripto është një nga investimet më të rrezikshme që janë parë ndonjëherë në këto kohë, bëni një kontroll të duhur të sfondit nëse aksionet janë mjaft të larta për ju.

Tani që dini mjaftueshëm për këto lojëra për të fituar lojëra kripto, le të shohim disa nga më të mirat.

Axie Infinity

Axie Infinity është loja më e mirë e kriptove P2E, vazhdimisht në lajmet për sigurimin e të ardhurave familjare në disa ekonomi më të dobëta (lexo Filipinet, Venezuela, etj.).

Loja kërkon tre boshte (krijesa në lojë) që mund t’i blini nga tregu i tyre. Përndryshe, mund të blini vezë nga laboratorët e Axies dhe të prisni që ato të kthehen në Axies. Për më tepër, ju gjithashtu mund të rritni vezë me Axies për të prodhuar Axies të reja dhe për t’i shitur ato në treg.

axie infinity luaj për të fituar lojë kripto

Këto boshte NFT janë të destinuara për të luftuar boshtet e tjera në grupin e tre për të fituar tokenin vendas, Axie Infinity Shards (AXS). Kjo është shenja e qeverisjes që mund ta shkëmbeni edhe me para të vërteta. Përveç kësaj, mund t’i vendosni ato për të fituar shpërblime për vendosjen e kriptove .

Me përjashtim të AXS, ekziston edhe një shenjë tjetër ERC-20 në lojë, SLP (Smooth Love Potions), që përdoret për shumimin e Axies. Ashtu si me AXS, ju mund të shkëmbeni SLP për monedhat fiat në platformat e shquara të shkëmbimit të kriptove .

Loja gjithashtu deklaron prezantimin e një modeli pa investime paraprake në të ardhmen me potencial të kufizuar fitimi.

Bimë kundër. Të pavdekur

Një lojë mbrojtëse kullë me shumë lojtarë, Plant VS Undead ka të bëjë me një planet të goditur nga meteori, në të cilin kafshët janë kthyer në të vdekur duke u përpjekur të vrasin pemët mëmë. Megjithatë, flora ka evoluar gjithashtu, plotësisht e përgatitur për të luftuar kundërshtarët.

luani bimë kundër të pavdekurve për të fituar një lojë kripto

Shenja amtare është PVU e ruajtur në Binance Smart Chain, ndërsa monedha në lojë quhet Light Energy (LE). Këto janë të këmbyeshme. Do të fitoni Energji të Lehta ndërsa përparoni në lojë, ose mund të blini PVU me para reale për ta shkëmbyer me LE.

Pjesa më e mirë është se nuk keni nevojë të investoni asgjë për të filluar. Në vend të kësaj, çdo lojtar fillon me disa asete të paracaktuara pa kosto – pemët mëmë dhe bimë jo-NFT në këtë rast.

Me lojën, ju gradualisht fitoni fara, të cilat mund të rriten në bimë që mund të shiten në tregun e saj.

PVU, megjithatë, është i kufizuar në blerjen e aseteve të lojës dhe transferimin e tyre te të tjerët. Dhe kjo nuk është një shenjë qeverisjeje, ndryshe nga disa lojëra të tjera kripto-për të fituar.

Kutia e rërës

Sandbox ka mënyra të shumta për të fituar. Ju mund të jeni një artist, krijues lojërash ose pronar toke për të fituar SAND, kriptomonedhën e saj metaverse .

Sandbox luaj për të fituar lojën kripto metaverse

Një artist mund të krijojë asete të dobishme me mjetin e platformës VoxEdit. Megjithatë, Sandbox nuk i lejon pothuajse të gjithë të ngarkojnë NFT në tregun e tij. Duhet të aplikoni në fondin e krijuesve të tij me një portofol për të rritur shanset tuaja për përzgjedhje.

Një mënyrë tjetër për të fituar në Sandbox është blerja e tokës për të marrë me qira ose për të krijuar përvoja (p.sh., lojëra). Krijuesi i lojës nuk ka nevojë për aftësi kodimi për të dizajnuar lojëra. Më pas, sipas The Sandbox, ju mund të vendosni një tarifë për atë përvojë që lojtarët e tjerë do të paguajnë.

Menjëherë, kjo është shumë ambicioze. Për shkak se vetë metaverset janë të ngjashme me lojërat, teknikisht, ju do t’i ngarkoni njerëzit të luajnë një lojë brenda një loje.

Një mënyrë më e qëndrueshme për të fituar para është blerja e tokës në metaverse dhe shitja e saj në kohë të përshtatshme ose dhënia me qira. Në përgjithësi, ky është një metaverse që kërkon perspektivë të jetës reale për të fituar (ose humbur) para.

Së fundi, SAND është një shenjë qeverisjeje që mbështet aksionet dhe mund të blihet/shitet në platformat kryesore të shkëmbimeve.

Pegaksi

Pegaxy është një lojë e garave me kuaj për të luajtur për të fituar. Ju blini ose merrni me qira një pega për të garuar me 3 shpërblimet më të mira që fitojnë në VIS, monedhën në lojë.

Megjithatë, që nga tani, ju ushtroni kontroll minimal mbi garën aktuale.

Si pronar i Pega-s, roli juaj është i kufizuar në verifikimin e elementeve të pistave, zgjedhjen e Pega-s specifike dhe zgjedhjen e pajisjeve të përshtatshme. Gara është e rastësishme pa asnjë kontroll njerëzor, ndryshe nga lojërat konvencionale.

luaj për të fituar lojën kriptopegaxy

Pegas janë në dispozicion në tregun Pegaxy, të cilin mund ta blini me USDT.

Për më tepër, ka mbarështim për të krijuar Pegas të vegjël. Këta pasardhës bëhen gati të shumohen ose të garojnë në kohën e përcaktuar sipas linjës së tyre të gjakut.

Përveç kësaj, ju mund të bashkoni dy Pega në një për të fituar shpërblime më të larta VIS. Megjithatë, shumimi dhe shkrirja ju kushtojnë në VIS dhe PGX (token qeverisës).

Fitimi mbështetet nga garat, shitja dhe marrja me qira e Pegas. Dhe rreziku është në punë, së bashku me kontrolle më të mira të lojës që do ta bëjnë garën të bazohet në aftësi.

I decentralizuar

Decentraland është një metavers kryesor me potencial të bollshëm fitimi për përdoruesit e tij. Mënyra e parë për të fituar është një klishe për të gjitha metaverset – blej tokë. Më pas, ju mund ta huazoni ose ta shisni pas një vlerësimi të konsiderueshëm.

Mënyra tjetër më interesante (dhe sfiduese) është të organizoni ngjarje ose lojëra dhe të ngarkoni audiencën.

luaj për të fituar metaverse të lojërave kripto

Ngjashëm me Sandbox, ekziston një mjet i brendshëm për të krijuar përvoja që mund ta përdorni falas. Por kapja është publikimi; që ka nevojë për një parcelë toke që do ta blini me MANA, token e saj amtare.

Porta e tretë e fitimit është t’i ofroni shërbimet tuaja një pronari toke, ashtu siç bëjmë ne në këtë botë fizike të vdekshme.

Diku në vitin 2021, Decentral Games po punësonte për kazinonë e saj Tominoya. Mund të kishit fituar 200 dollarë si praktikant, 700 dollarë si punonjës me kohë të pjesshme (20 orë/javë) dhe rreth 1500 dollarë si punonjës me kohë të plotë (40 orë/javë) duke punuar në metaverset e tij. Ata përfunduan duke punësuar 20 punonjës me kohë të pjesshme dhe një menaxher me kohë të plotë për të drejtuar kazinonë metaverse.

Përveç këtyre, ju mund të dizajnoni pajisjet e veshjes, t’i dërgoni për miratim komunitetit dhe t’i ndërtoni ato pasi të keni marrë pëlqimin. Tarifa e regjistrimit është 500 dollarë për artikull (jo për NFT). Më në fund, ju mund të listoni pajisjet tuaja të veshjes në treg për të fituar.

Përfundimisht, Decentraland është një imitues i jetës reale i bërë nga kompjuteri me perspektiva të ngjashme pune dhe mundësi fitimi.

Partia e Bllokut Blankos

Blankos Block Party ka të bëjë me festimin me blankos të vegjël që duken si lodër.

Aktiviteti kryesor i fitimit në këtë lojë kripto lojë për të fituar është mbledhja e boshllëqeve, ngritja e nivelit dhe shitja e tyre për një fitim.

Video në YouTube

Vlera e një blanko varet nga atributet dhe rrallësia. Ndërsa më të lirat janë në shitje për vetëm 10 dollarë, më e shtrenjta qëndron mbi një çmim prej 5 milionë dollarësh.

Megjithatë, është e zakonshme të shohësh shumicën e blankos me çmim mijëra dollarë.

blankos block party loje për të fituar lojë kripto

Ju gjithashtu do të ndërtoni parti për lojtarët e tjerë që të marrin shpërblime në përditësimet e ardhshme. Edhe pse ende në beta, kjo lojë ka gjithashtu kërkime ditore si një mundësi shtesë fitimi.

Thetan Arena

Thetan Arena është një lojë falas për të luajtur dhe luajtur për të fituar kripto lojë. Ju merrni tre karaktere falas për të avancuar në lojë për të grumbulluar shenjën vendase, Thetan Coin (THC). Këto kërkohen për të zhbllokuar karakteret e avancuara që mund t’i blini gjithashtu drejtpërdrejt nga tregu.

arena thetan falas për të luajtur, luani për të fituar lojë kripto

Karakteret e avancuara janë marrëveshja e vërtetë e lojës. Ato zhvillohen, mund të tregtohen si NFT dhe lejohen të marrin pjesë në ngjarje të veçanta.

THG (Thetan Gem) është simboli i shërbimeve dhe qeverisjes që mbështet ekonominë në lojë. Përveç kësaj, ju mund të vendosni tokenin THG për të fituar shpërblime të basteve.

Loja gjithashtu inkurajon marrjen me qira të heronjve premium ose ndarjen e shpërblimeve për të hapur më tej mënyra aktive për të fituar nëpërmjet lojës.

Më në fund, ju mund ta konvertoni THC përmes një shkëmbimi kripto në monedhë fiat.

Source: DailyPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button